Το Πρόγραμμα μας

Η αγάπη για τον τόπο μου και η διάθεσή μου για προσφορά μετά από έναν κύκλο ζωής , εμπειρίας και 31 ετών σκληρής εργασίας, με ώθησε να αποφασίσω να θέσω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές την υποψηφιότητά μου ως Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, με την υπόσχεση να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τη βοήθειά σας και για τα καθημερινά προβλήματα αλλά και με όραμα την ανάδειξη της ομορφιάς και των δυνατοτήτων του τόπου που ζούμε και αγαπάμε όλοι μας.

– Στην προώθηση και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, ιδιαίτερα στον αγροτικό τομέα, με την προβολή των εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων παραγωγής μας, στην ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού, όπως ο αγροτουρισμός, θρησκευτικός, περιβαλλοντικός, φυσιολατρικός, αρχαιολογικός, πολιτιστικός

– Στη βελτίωση του οδικού δικτύου, των τεχνικών και κοινωνικών υποδομών με άμεση προτεραιότητα στην αντιμετώπιση των ελλείψεων σε δίκτυα ύδρευσης  και αποχέτευσης

– Στη συνεργασία με ημεδαπούς και αλλοδαπούς φορείς, με στόχο την υλοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων και στη στήριξη των δοκιμαζόμενων επιχειρήσεων του Δήμου μας, με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την αντιμετώπιση της ανεργίας που πλήττει εκτός των άλλων και τους νέους μας οι οποίοι μεταναστεύουν εντός και εκτός της χώρας, με αρνητικές επιπτώσεις στη δημογραφική μας εξέλιξη, ερημώνοντας τα χωριά μας.

– Στην ανάπτυξη της συνεργασίας με πολιτιστικούς, εξωραϊστικούς, περιβαλλοντικούς, εκπαιδευτικούς, αθλητικούς και θρησκευτικούς συλλόγους που παίζουν σημαντικό ρόλο στις τοπικές κοινωνίες μας, κερδίζοντας την Πανελλήνια αναγνώριση!

– Στην προστασία και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος που δοκιμάζεται από την έλλειψη έργων υποδομής με συνέπεια πλήθος πυρκαγιών την θερινή περίοδο και πλημύρων κατά τη χειμερινή. Απαιτείται η ενίσχυση των ομάδων δασοπροστασίας.

Τι υποσχόμαστε

Οικονομική  ανάπτυξη

Υγεία (Η υγεία είναι ο πλούτος)

Εκπαίδευση για όλους

Οικονομική ανάπτυξη

  • Στρατηγική επιδίωξη είναι η τουριστική ανάπτυξη
  • Ενεργειακή ανασυγκρότηση
  • Καινοτομία και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του Δήμου

Η υγεία είναι ο πλούτος

  • Σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που συγκροτούν οι λεγόμενες Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) όλο το πλέγμα των δομών που προβλέπεται για να καλύψει όλον το Δήμο.
  • Παρακολούθηση του θεσμού του οικογενειακού γιατρού

Εκπαίδευση για όλους

  • Οι εκπαιδευτικοί αγωνίζονται να προσφέρουν σωστή μάθηση στα παιδιά, τους αυριανούς ενεργούς Δημότες που θα αναλάβουν την ανάπτυξη του Δήμου
  • Το περιβάλλον στα σχολικά κτίρια πρέπει να είναι ασφαλές, καθαρό, υγιεινό, άψογο!

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Εσείς θα διαλέξετε τους καλύτερους, τους άριστους, τους γνωρίζοντες κι όχι τους «παντογνώστες»!