Βασιλική Παππά: Δύναμη Δράσης και Δημιουργίας–Το πρόγραμμα

 Φεβρουάριος 19, 2019

Διαβάστε παρακάτω, το πρόγραμμα του νέου συνδυασμού στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου:

 

Η αγάπη για τον τόπο μου και η διάθεσή μου για προσφορά μετά από έναν κύκλο ζωής , εμπειρίας και 31 ετών σκληρής εργασίας, με ώθησε να αποφασίσω να θέσω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές την υποψηφιότητά μου ως Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, με την υπόσχεση να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τη βοήθειά σας και για τα καθημερινά προβλήματα αλλά και με όραμα την ανάδειξη της ομορφιάς και των δυνατοτήτων του τόπου που ζούμε και αγαπάμε όλοι μας.

 

Τοπική οικονομία Στην προώθηση και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, ιδιαίτερα στον αγροτικό τομέα, στην κτηνοτροφία, στην αλιεία, με την προβολή των εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων παραγωγής μας, στην ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού, όπως ο αγροτουρισμός, θρησκευτικός, περιβαλλοντικός, φυσιολατρικός, αρχαιολογικός, πολιτιστικός Έργα Υποδομής Δίνουμε προτεραιότητα στη βελτίωση του οδικού δικτύου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, με στόχο ασφαλέστερους δρόμους για τους δημότες 2 αντιμετωπίζοντας τη μάστιγα των αυτοκινητιστικών ατυχημάτων για την οποία ο δήμος μας έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος. Απαιτείται η πραγματοποίηση σημαντικών έργων στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των νοικοκυριών και επιχειρήσεων και η επέκταση των αρδευτικών δικτύων στο αγροτικό τομέα.

 

Συνεργασία φορέων Στη συνεργασία με ημεδαπούς και αλλοδαπούς φορείς, με στόχο την υλοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων και στη στήριξη των δοκιμαζόμενων επιχειρήσεων του Δήμου μας, με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την αντιμετώπιση της ανεργίας που πλήττει εκτός των άλλων και τους νέους μας οι οποίοι μεταναστεύουν εντός και εκτός της χώρας, με αρνητικές επιπτώσεις στη δημογραφική μας εξέλιξη, ερημώνοντας τα χωριά μας.

 

Στην ανάπτυξη της συνεργασίας με πολιτιστικούς, εξωραϊστικούς, περιβαλλοντικούς, εκπαιδευτικούς, αθλητικούς και θρησκευτικούς συλλόγους που παίζουν σημαντικό ρόλο στις τοπικές κοινωνίες μας, κερδίζοντας την Πανελλήνια αναγνώριση. Φυσικό περιβάλλον Στην προστασία και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος που δοκιμάζεται από την έλλειψη έργων υποδομής με συνέπεια πλήθος πυρκαγιών την θερινή περίοδο και πλημυρών κατά τη χειμερινή. Απαιτείται η ενίσχυση των ομάδων δασοπροστασίας. Για τα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ αλλά και το υπογραμμίζω , την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ και ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ! στον Δήμο, και όλων των συνεργατών μου!

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Εσείς θα διαλέξετε τους καλύτερους, τους άριστους, τους γνωρίζοντες κι όχι τους «παντογνώστες»!