ΔΥΝΑΜΗ ΔΡΑΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – Νέος Δημοτικός Συνδυασμός στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίουμε επικεφαλής τη Βασιλική Παππά.

Διακήρυξη του Συνδυασμού!

Δύναμη Δράσης και Δημιουργίας!

 

Προχωράμε μπροστά, στη νέα εποχή, αλλάζοντας σελίδα στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου.

 

Ζώντας σε έναν από τους ωραιότερους Δήμους της πατρίδας μας, με ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας έμψυχο δυναμικό και πλούσιους φυσικούς πόρους.

 

Διεκδικούμε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές μια καθαρή εντολή ανάπτυξης και δημιουργίας, ενεργοποιώντας όλες τις κοινωνικές δυνάμεις με διάλογο, σχέδιο και όραμα για το αύριο.

 

Διεκδικούμε πόρους και προγράμματα για την στήριξη επενδύσεων που προωθούν την τοπική ανάπτυξη και τις αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας.

 

Απορρίπτουμε τη στασιμότητα, τη γραφειοκρατεία, την εσωστρέφεια, την αναβλητικότητα, την αλυσίδα των χαμένων ευκαιριών, την μή αξιοποίηση των εγχώριων και των ευρωπαϊκών πόρων, που χαρακτηρίζουν τους αυτοδιοικητικούς μηχανισμούς του τόπου μας!

 

Καλούμε σε πανστρατιά τους συνδημότες μας, χωρίς διακρίσεις, πολιτικούς διαχωρισμούς ή σκοπιμότητες, όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι να οικοδομήσουμε μέσα από πνεύμα αλληλεγγύης τον Δήμο των ονείρων μας και των προσδοκιών μας!!

 

Σε μιά εποχή ραγδαίων εξελίξεων όπου η οικονομική κρίση δοκιμάζει τις αντοχές της κοινωνίας μας, απαιτείται όλοι να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και χωρίς καμιά χρονοτριβή, να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος, ανοίγοντας παράθυρο στο μέλλον προοπτικής και προόδου. Τα λάθη του παρελθόντος είναι παραδείγματα προς αποφυγή! Μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε τη διαφορά οικοδομώντας έναν δήμο πρότυπο, αποτελεσματικότητας και διαφάνειας, όπου όλοι οι δημότες έχουν ισχυρή φωνή μέσα από την ενδυνάμωση των συμμετοχικών θεσμών, που διασφαλίζουν την αναστροφή της κακής πορείας που ακολουθεί μέχρι σήμερα ο τόπος μας.

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Εσείς θα διαλέξετε τους καλύτερους, τους άριστους, τους γνωρίζοντες κι όχι τους «παντογνώστες»!